Prefakturisanje troškova

Prefakturisanje troškova u šoping molovima

Softver za automatizaciju izdavanja prodajnog prostora.
Mi pomažemo investitorima i zaposlenima da bez stresa organizuju i vode lizing posao.

Proces prefakturisanja troškova često predstavlja noćnu moru u poslovanju šoping mola, zbog toga što oduzima dosta vremena i pažnje zaposlenih, a na kraju ipak često sadrži greške.
TotalObserver pomaže da se taj proces standardizuje i pojednostavi tako da se umanji mogućnost greške, a poveća efikasnost u radu zaposlenih.

Prefakturisanje troškova u šoping molovima je veoma zahtevan posao, posebno u objektima gde se vrši prefakturisanje nekoliko vrsta troškova, poput električne energije, vode, gasa, odnošenja smeća, telefona, poreza na imovinu, separatora masti…
TotalObserver na raspolaganje stavlja šablonske mehanizme koji omogućavaju da se ovaj proces jednostavno realizuje, od unosa podataka, preko kontrole, do izdavanja dokumenta. TotalObserver podržava da se svi prefakturisani troškovi smeštaju na jedan dokument ili da se za svaku vrstu izdaje zaseban.

Funkcionalnosti TotalObservera

Automatizovano preuzimanje vrednosti očitavanja brojila iz drugih sistema ili grupni unos vrednosti. Na osnovu ovih vrednosti se vrši prefakturisanje kroz šablon raspodele u excel formatu.
Kontrola svih unetih podataka, primenjenih raspodela i iznosa dokumenata pre njihovog izdavanja, uz mogućnost dodavanja propratnih priloga.
Grupno izdavanje, štampanje i slanje dokumenata je jednostavno. Sa samo nekoliko klikova je moguće veliki broj dokumenata odštampati i poslati na email adrese klijenata.
Automatsko procesiranje izvoda omogućava preglednu raspodelu uplata po dokumentima i praćenje naplate.

Već predefinisane verzije softvera za određene industrije zadovoljiće i najzahtevnije korisnike.

Ako želite povezivanje sa drugim softverom ili opremom, implementaciju procesa na Vama karakterističan način, mi smo spremni da izađemo u susret Vašim zahtevima.

Pozovite za konsultacije