chk-circle adm adr ast ast-top ath bank bdg ben ca cat cc chl cnf com contract credit-note crm debit-note dsh ea em etpl exp exr fcte fcte-type female folder folder-favorites folder-private folder-public folder-search folder-shared folder-smart folder-tag formul fs-app fs-archive fs-audio fs-avi fs-doc fs-dwg fs-file fs-html fs-image fs-jpg fs-link fs-mp3 fs-mp4 fs-pdf fs-png fs-ppt fs-rtf fs-spreadsheet fs-svg fs-tif fs-txt fs-vector fs-video fs-wiki fs-xls fxd hp ic inc inr interest interim invoice invoice-adv invoice-pro ks lib lng ma male map mb me ms msg msr ntfl nws oca ods-sla offer org pi pin pln prc prf prj prl pyi qu rcp rem req rfrq rgm rpt rpt-con rpt-exp rpt-expp rpt-inc rpt-req rpt-rfrq rpt-rpt rpt-sta rpt-whs rpt-wo scr spare-1 spare-2 spare-3 spare-4 sta stop support tmpl to to-color trn tsk unt usr wd wdg wha whs wo wrl

Servisne kompanije

i upravljanje stambenim zajednicama

Softver za optimizaciju resursa i upravljanje timovima.
Za kompanije koje se bave održavanjem.

godina iskustva sa servisnim kompanijama

Automatizujte aktivnosti, standardizujte proces rada i optimizujte veličinu tima. TotalObserver je softver broj 1 u jugoistočnoj Evropi za servisne kompanije.

Automatsko procesuiranje izvoda omogućava preglednu raspodelu uplata po dokumentima i praćenje naplate, analitiku u realnom vremenu.

Ključne prednosti

Automatizacija naplate

TotalObserver omogućava automatizaciju naplate rente, service charge-a i drugih prihoda. Preuzeti izvodi se automatski procesiraju, što dalje omogućava praćenje naplate u realnom vremenu i opominjanje dužnika. Zaposleni dobijaju efikasan alat za rad, a vlasnici transparentnost procesa.

Upravljanje troškovima

Softver omogućava izradu budžeta i praćenje trošenja sredstava. Uspostavljanje sistema odobravanja plaćanja i praćenja trošenja podiže efektivnost upotrebe imovine i pozitivno utiče na profitabilnost poslovanja.

Poslovanje na dlanu

Kroz set nameskih izveštaja, softver omogućava praćenje poslovanja u realnom vremenu. Occupancy report, rent-roll, Tenant list, Debts aging, itd su samo neki od izveštaja koji su na raspolaganju za praćenje poslovanja. Svi izveštaji su generisani u realnom vremenu i predstavljaju aktuelnu sliku poslovanja.

Softver broj 1 u jugoistočnoj Evropi

Uspostavite proces rada, fokusirajte učesnike u procesima, definišite i automatizujte njihove aktivnosti i optimizujte veličinu tima. TotalObserver je lizing menadžment softver broj 1 u jugoistočnoj Evropi.

FUNKCIONALNOSTI TOTALOBSERVERA

TotalObserver čini vaše poslovanje boljim

kroz čitav spektar funkcionalnosti.

Ugovori

Ugovori su osnov za automatizaciju fakturisanja, a TotalObserver omogućava da se sve informacije koje utiču na proces unesu i dalje koriste pri generisanju dokumenata: datumi, promene cena, rent-free periodi, indeksi, depoziti, period naplate, itd.

Fakturisanje

TotalObserver automatizuje izdavanje svih finansijskih dokumenata, a na osnovu podataka iz Ugovora. Svi generisani dokumenti su na jednom mestu, pregledni i lako dostupni za slanje ili štampanje.

Praćenje naplate i bankovnih izvoda

Automatsko procesiranje izvoda omogućuje jednostavno i brzo rasknjižavanje uplata i njihovo opredeljivanje na zaduženja. Svi podaci ulazi u izveštaje, a dugovanja su osnova za generisanje opomena za kašnjenja u plaćanju.

Opominjanje dužnika

Na osnovu realnog stanja dugovanja, softver automatski generiše pisma opomene koja se dalje distribuiraju elektronski, ili se štampaju i šalju zakupcu. TotalObserver automatizuje proces opominjanja i skraćuje period naplate.

Registar imovine

Registar imovine je centralno mesto gde se unosi i dalje održava topologija objekta: spratovi, prostori, oprema, instalacije, itd. Kvadrature iz registra prostora se koristi za fakturisanje, a ovo je i mesto gde je moguće pratiti istoriju rentiranja.

Budžet

Budžet je osnova za planiranje trošenja. Softver omogućuje jednostavno planiranje trošenja u vremenu za različite rashodne kategorije, kao i dalje praćenje trošenja. Izveštaji pružaju detaljan uvid u sve troškovne aspekte poslovanja.

Upravljanje održavanjem

Ispravna i redovno održavana imovina donosi najveće prihode. TotalObserver na raspolaganje stavlja čitav niz alata i strategija za organizaciju internog i eksternog održavanja, prijem zahteva i distribuciju zadatak kroz radne naloge. Notifikacije drže fokus izvršilaca na pravovremenost održavanja.

Cenovnik

Cenovnik je mesto gde se definiše promena cene zakupa za godine unapred. Na osnovu njega, softver dalje sam vrši izračunavanja i generiše finansijske dokumente. Vaše je samo da držite cenovnike ažurnim.

Upravljanje dokumentima

Integrisani document management je mesto za ostavljanje skeniranih ili generisanih dokumenata, logički povezanih na ugovore, projekte, imovinu, opremu, itd. Dolaženje do traženog dokumenta i deljenje sa članovima tima ili zakupcima je brzo i jednostavno, uz punu kontrolu privilegija.

Kursiranje

Više valutni rad pozdrazumeva ugovore u jednoj valuti, a račune u drugoj valuti. Neprekidno izračunavanje i promene zaduženja su u TotalObserveru-u automatizovani: softver povlači kurs izabrane banke i usklađuje sve iznose po predefinisanoj šemi.

Grupno štampanje

Štampanje finansijskih dokumenata je zahtevan posao. Pored mogućnosti da se dokumenti dostave elektronski, putem email-a, TotalObserver omogućuje i grupno procesiranje (kontrola i štapma) dokumenata na brz i siguran način. Time se ovaj posao višestruko ubrzava, uz smanjenje prostora za grešku.

Notifikacije i obaveštenja

Da se ništa ne zaboravi! TotalObserver obaveštava korisnika o značajnim događajima kroz različite forme notifikovanja. Da li je u pitanju isticanje garancije, prekoračenje roka plaćanja ili isticanje ugovora, softver će Vas na vreme podsetiti da je potrebna neka akcija!

Recepcija za praćenje poseta

TotalObserver omogućava uspostavljanje recepcije sa informacijama o zakupcima u okviru objekta i njihovih zaposlenih. Kada dođe posetilac evidentiraju se njegovi lični podaci, izdaje mu se kartica posetioca, unosi se domaćin kod kog ide u posetu, odnosno zaposleni iz firme zakupca i prati se vreme početka i kraja posete.

Praćenje troškova

Praćenje trošenja finansijskih sredstava je od velikog značaj jer ima direktan uticaj na profitabilnost. TotalObserver omogućava procesiranje isplata, opredeljivanje na stavke budžeta i analizu kroz izveštaje.

Izveštavanje

Izveštaji u TotalObserver-u omogućavaju detaljnu analizu operativnih i strateških pokazatelja poslovanja. Za operativce, izveštaji daju real-time sliku svih dešavanja. Menadžerima pružaju čitav set alata neophodnih za strateško pozicioniranje firme.

Šta korisnici kažu o TotalObserver‑u?

Predefinisane verzije softvera po industrijama zadovoljiće i najzahtevnije korisnike.

Ako želite povezivanje sa drugim softverom ili opremom, implementaciju procesa na Vama karakterističan način, mi smo spremni da izađemo u susret Vašim zahtevima.

Pozovite za konsultacije

Kako možemo da Vam pomognemo?

11 + 4 =

Zaštićeno sa reCAPTCHA. Primenjuju se Google Politika privatnosti i Uslovi korišćenja.