O nama

O nama

Mi pomažemo kompanijama da automatizuju poslove upravljanja objektima i opremom, sa ciljem postizanja najboljih performansi.

Za svoj rad inspiraciju dobijamo od ljudi koji koriste naš softver: ne smišljamo sami šta bi trebalo ili šta bi bilo dobro. Mi smo deo procesa u 50+ firmi koje operativno i strateški realizuju procese vezane za upravljanje imovinom.

Koju metodologiju koristimo?
Sa ljudima koji koriste TotalObserver, analiziramo njihove probleme i tražimo najbolja rešenje. Do rešenja dolazimo kroz iteracije, kao da ljuštimo luk, odvajamo sloj po sloj, u potrazi za optimalnim načinom kako da se neki problem reši.
Koja je glavna osobina razvojnog tima Total Observer?
Analitičnost je možda naša najjača karakteristika, analitičnost i želja da problem transformišemo u jednostavno rešenje. Mi smo zaljubljeni u probleme naših korisnika i to nam je glavna inspiracija za dalji rad.
Koji su naši ciljevi?
Mi pomažemo kompanijama da automatizuju poslove vezane za upravljanje objektima i opremom, sa ciljem postizanja najbolje performanse. Naš softver omogućava zaposlenima da lako i brzo završe komplikovane aktivnosti, a vlasnicima kapitala uspostavljanje transparentnog procesa u kome su svi parametri dostupni, a strateške odluke bazirane na stvarnim pokazateljima.

Teško je pronaći rešenje, a još teže jednostavno rešenje.

Primenjujemo sistem kvaliteta

Firma TotalObserver je sertifikovala proces uvođenja rešenja po standardu ISO9001:2015, a sertifikovali smo se i po pitanju bezbednosti podataka sa ISO27000.

Sigurnost podataka uvek u fokusu

Sigurnost podataka naših korisnika nam je prioritet. Naši zaposleni sa velikom pažnjom, shodno internim i sertifikovanim procedurama, tretiraju sve što dobijamo u komunikaciji.

TotalObserver je fleksibilan

Iako je najbolja praksa polazište za naš rad, svaka kompanija je priča za sebe. Mi smo fleksibilni u svom rad i volimo da razmenjujemo iskustva sa našim korisnicima.

Mi stalno učimo

Naši korisnici nas vole, jer slušamo njihove potrebe. Zajedno tragamo za rešenjima za svakodnevne izazove. Ona najbolja pretačemo u softver!
3000
Broj korisnika
1000000
Upravljanje u m2
22000
Vlasničkih ugovora
5
Broj država